?>

Retseptid

Kurgisalat Korea moodi

Idamaise hõnguga kurgisalat on natuke enamat kui lihtsalt kurgisalat.

Koostisosad

  • 600 g värkset kurki
  • pakk Grüne Fee murulauku
  • 2 spl riisiäädikat
  • 2 spl sojakastet
  • 2 spl seesamiõli
  • 1 tl soola
  • 1 spl pruuni suhkrut
  • Cayenne’i pipar
  • 4 tk küüslauguküünt
  • 2 spl seesamiseemneid

Kasuta

  • Kurk
  • Murulauk

Valmistamine

Viiluta kurgid õhukeselt. Sega sojakaste, äädikas, seesamiõli, sool, suhkur ja Cayenne’i pipar. Lisa kurk, õhukeselt viilutatud murulauk, purustatud küüslauk ja seesamiseemned. Sega läbi ja lase vähemalt 1 tund kuni 2 päeva maitsestuda.

< tagasi